We hebben, na twintig jaar ervaring én samen met gerenommeerde partners, een totaalaanpak ontwikkeld die past bij uw eigen energie neutrale bedrijfsplannen. Hieronder volgen een aantal financieringsvormen en mogelijkheden voor ondernemers. We helpen u graag verder!

Waarom?

De overheid gaat ondernemers verplichten om te verduurzamen. Daarom vliegen aanbieding- en om uw energierekening te verlagen u om de oren. Weet u niet meer waar u moet beginnen? Begin bij De Groene Kluis!

Het geheel verduurzamen van uw (bedrijfs)pand gaan wij voor u regelen mét financiering en wel zo dat u minder geld kwijt bent elke maand. U kunt blijven ondernemen, wij beheersen met onze partners de gehele keten.

Hoe?

In dit totaalconcept van het verduurzamen van bedrijfspanden houden we rekening met alle facetten die effect hebben op uw energierekening en uw plannen voor de toekomst. Ons uitgangspunt is dat uw energierekening naar nul gaat.

Mocht er sprake zijn van asbest, dan integreren wij de verwijdering ervan in bijvoorbeeld het aanbrengen van zonnepanelen. Het projectbureau houdt de regie.

Regelingen waar uw groene systeem voor in aanmerking komt

Als ondernemer komt uw systeem in aanmerking voor fiscale aftrek volgens de regelingen KIA en EIA. Bovendien komt u in aanmerking voor de regeling ISDE subsidie, zie hieronder een overzicht (let wel, regelingen veranderen vaak, we praten u graag bij):

Financieringsmogelijkheden

Om de verduurzaming van uw (bedrijfs)pand te kunnen realiseren, zijn er verschillende financieringsmogelijkheden.

Inzake de financiering van uw systeem kunt u kiezen uit de volgende opties:

 • Financiering vanuit eigen middelen
 • Lease van het systeem
  • U kunt het gehele systeem leasen. Een aanbetaling is niet vereist. De btw dient u wel zelf voor te financieren. Wanneer u eventuele subsidies of belastingaftrek terugontvangt kunt u te allen tijde vervroegd, boetevrij aflossen.
 • Financiering via provincie, energieloket (dat geldt voor een aantal provincies)
  • Zij financieren 75% van de totale investering tot een maximum van € 50.000,-. Indien de 75% hoger dan € 50.000,- uitkomt, kan daarboven externe financiering worden aangevraagd
 • Financiering via uw gemeente
  • In een aantal provincies, zoals Overijssel, is nog geen energieloket, maar kunt u zich wenden tot uw gemeente. De website van uw gemeente geeft daar informatie over.
 • Externe financiering (zoals uw huisbankier of Qredits)

Informatie of contact

Wilt u ook weten wat de beste oplossing is voor uw onderneming? Wij helpen u graag, neem daarvoor contact met ons op via telefoonnummer 0570 756136 of stuur ons een e-mail via info@degroenekluis.nl. Op onze website www.degroenekluis.nl vindt u meer informatie en ook de mogelijkheid een offerte aan te vragen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

De complete oplossing voor de vergroening van uw woning en/of bedrijfspand.
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Neem contact met ons op via telefoon of mail.
Telefoon: 0570 756136, mail: info@degroenekluis.nl
of vul onderstaand formulier in:

  Onze kernwaarden

  Onze werkwijze zorgt voor duidelijkheid. Bij iedereen.

  Nuchter en eerlijk

  Samenwerken

  Sociaal bewogen

  Ambitieus

  Creatief

  Plezier

  Meer weten over...

  Checklist verduurzamen bedrijfspand

  Checklist verduurzamen bedrijfspand Welke onderwerpen komen aan bod wanneer u denkt aan het verduurzamen van uw bedrijfspand en/of woning? Lees […]

  Uw woning van het gas af?

  Er wordt veel geschreven in de media over het verduurzamen van huizen, zowel bij nieuw als bestaande bouw. De overheid […]

  Ondernemers ook van het gas af?

  Inderdaad, ook u als ondernemer moet van het gas af, moet verduurzamen en moet in ieder geval in 2023 uw […]

  Totaaloplossing op maat

  Fossiel-vrij Nederland De Groene Kluis vindt dat fossiele brandstoffen niet meer van deze tijd zijn. Het grootste deel van de […]

  © 2024 De Groene KluisDesign & realisatie door Webheads.