Herkenbaar?

Asbest? Zonnepanelen? Warmtepomp? SDE? Energielabel? Van het gas af? 2023 of 2030? …. WAT??
Ondernemers en particulieren moeten gaan bijdragen aan het klimaat door hun (bedrijfs)panden te verduurzamen. Maar waar begint u dan en wie gaat u helpen? En hoe voorkomt u dat u een deeloplossing doorvoert en later weer moet investeren? Wij zijn De Groene Kluis begonnen om u te helpen.

Een energieneutrale totaalaanpak op maat. We hebben, na meer dan twintig jaar ervaring in bouw en projectontwikkeling én samen met gerenommeerde partners, een totaalaanpak ontwikkeld die past bij uw eigen energieneutrale bedrijfsplannen.

Wie zijn we dan?

John Kuipers
Onze algemeen directeur en al meer dan 25 jaar in het vastgoed en projectontwikkeling, altijd met groene oplossingen. De warmtepomp van John’s eerste project van 25 jaar geleden, draait nog steeds!

Eddy de Kruijff
Adviseur en schouwer, jarenlange ervaring in sales, kent ook de klappen van de zweep als ondernemer en al jaren actief in de “groene wereld”. Eddy komt met op maat voorstellen voor ondernemers die ze verder helpen voor nu en in de toekomst.

Herman Tibben
Technisch geweten nummer 2 van De Groene Kluis, al bijna 50 jaar (!) ervaring in installatietechniek en een doorgewinterde ondernemer.

Robin van den Elst
Verantwoordelijk voor de distributie van alle producten van De Groene Kluis om vervolgens voor de uitvoering van de projecten te zorgen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

De complete oplossing voor de vergroening van uw woning en/of bedrijfspand.
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Neem contact met ons op via telefoon of mail.
Telefoon: 0570 756136, mail: info@degroenekluis.nl
of vul onderstaand formulier in:

  Onze kernwaarden

  Onze werkwijze zorgt voor duidelijkheid. Bij iedereen.

  Nuchter en eerlijk

  Samenwerken

  Sociaal bewogen

  Ambitieus

  Creatief

  Plezier

  Meer weten over...

  Checklist verduurzamen bedrijfspand

  Checklist verduurzamen bedrijfspand Welke onderwerpen komen aan bod wanneer u denkt aan het verduurzamen van uw bedrijfspand en/of woning? Lees […]

  Uw woning van het gas af?

  Er wordt veel geschreven in de media over het verduurzamen van huizen, zowel bij nieuw als bestaande bouw. De overheid […]

  Ondernemers ook van het gas af?

  Inderdaad, ook u als ondernemer moet van het gas af, moet verduurzamen en moet in ieder geval in 2023 uw […]

  Totaaloplossing op maat

  Fossiel-vrij Nederland De Groene Kluis vindt dat fossiele brandstoffen niet meer van deze tijd zijn. Het grootste deel van de […]

  © 2024 De Groene KluisDesign & realisatie door Webheads.