Inderdaad, ook u als ondernemer moet van het gas af, moet verduurzamen en moet in ieder geval in 2023 uw pand(en) energielabel C hebben gecertificeerd. Dat is al 3x moeten. En wat denkt u hier van: Asbest? Zonnepanelen? Warmtepompen? SDE? Energielabel C? Subsidies? 2023 of 2030? De energierekening naar nul? Investeren! ….WAT??

Bijdragen aan klimaat

Als ondernemer moet u bij gaan dragen aan het klimaat door uw (bedrijfs)panden te verduurzamen. Tuurlijk, dat is makkelijk gezegd, maar waar begint u dan en wie gaat u helpen in dit oerwoud van mogelijkheden, adviseurs, subsidies en investeringen? En bovenal, wat gaat u dit kosten? Daar gaan wij u bij helpen, want deze ogenschijnlijke chaos hebben wij voor u inzichtelijk gemaakt en is de reden waarom wij de Groene Kluis zijn begonnen!

De Groene Kluis

Een energie neutrale totaalaanpak op maat. We hebben, na meer dan twintig jaar ervaring in bouw en projectontwikkeling én samen met gerenommeerde partners, een totaalaanpak ontwikkeld die past bij uw eigen energie neutrale bedrijfsplannen. Geen onderneming is hetzelfde, dat weten wij ook, dus maken we een plan met u op maat gesneden dat voor de toekomst gemaakt is. Daarbij nemen we ook de financiering en subsidiemogelijkheden op in ons plan.

Hoe we werken?

Wij nemen u alles uit handen, van de financiering tot en met het beheren van de benodigde installaties. Wij zorgen voor de verduurzaming van uw bedrijf of organisatie, terwijl u gewoon doet waar u goed in bent; ondernemen.

Afbeelding met meter, klok

Automatisch gegenereerde beschrijving
Hoe we werken

In dit totaalconcept van het verduurzamen van bedrijfspanden houden we rekening met alle facetten die effect hebben op uw energierekening en uw plannen voor de toekomst. Ons uitgangspunt is dat uw energierekening naar nul gaat. Tijdens de implementatie van uw benodigde installatie, houdt ons projectbureau de regie. Maar het begint bij een goede analyse.

Schouw / adviespunten

Tijdens de analyse of de schouw, worden onderstaande punten grondig bekeken.
De financiering van uw project hangt af van het rapport dat hierover wordt opgesteld. Mocht er bijvoorbeeld sprake zijn van asbest, dan integreren wij de verwijdering ervan in bijvoorbeeld het aanbrengen van zonnepanelen.

Afbeelding met tekst, krant

Automatisch gegenereerde beschrijving
Waar we allemaal op letten.

Wat levert het u op?

 1. We gaan ervoor zorgen dat uw energierekening fors omlaag gaat, het liefst naar nul
 2. U krijgt een compleet energie-adviesrapport met financieringsvormen
 3. Wij regelen deze financiering voor u
 4. Voor de lange termijn legt u de basis voor een duurzame onderneming
 5. Een oplossing op maat, passend bij uw bedrijfsdoelstellingen
 6. Waardevermeerdering van uw pand
 7. We richten voor en met u uw eigen Groene Kluis in!

Informatie of contact

Wilt u ook weten wat de beste oplossing is voor uw onderneming? Wij helpen u graag, neem daarvoor contact met ons op via telefoonnummer 0570 756136 of stuur ons een e-mail via info@degroenekluis.nl. Op onze website www.degroenekluis.nl vindt u meer informatie en ook de mogelijkheid een offerte aan te vragen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

De complete oplossing voor de vergroening van uw woning en/of bedrijfspand.
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Neem contact met ons op via telefoon of mail.
Telefoon: 0570 756136, mail: info@degroenekluis.nl
of vul onderstaand formulier in:

  Onze kernwaarden

  Onze werkwijze zorgt voor duidelijkheid. Bij iedereen.

  Nuchter en eerlijk

  Samenwerken

  Sociaal bewogen

  Ambitieus

  Creatief

  Plezier

  Meer weten over...

  Checklist verduurzamen bedrijfspand

  Checklist verduurzamen bedrijfspand Welke onderwerpen komen aan bod wanneer u denkt aan het verduurzamen van uw bedrijfspand en/of woning? Lees […]

  Uw woning van het gas af?

  Er wordt veel geschreven in de media over het verduurzamen van huizen, zowel bij nieuw als bestaande bouw. De overheid […]

  Totaaloplossing op maat

  Fossiel-vrij Nederland De Groene Kluis vindt dat fossiele brandstoffen niet meer van deze tijd zijn. Het grootste deel van de […]

  Financiering: ondernemers

  We hebben, na twintig jaar ervaring én samen met gerenommeerde partners, een totaalaanpak ontwikkeld die past bij uw eigen energie […]

  © 2024 De Groene KluisDesign & realisatie door Webheads.